om christian hüls

Feldenkraisutbildning gick jag 2008 till 2012, Malmö 3, för Alan Questel och medarbetare.

Dansa har jag gjort under nästan hela mitt liv, bland annat dans- och kontaktimprovisation, soloperformance, jitterbugg, afrikanskt. Ett urval av er jag dansat för, Dieter Klau (Chladek®), Ami Skånberg Dahlstedt, Ulla Eckersjö, Stina Hedberg, Lee Kum-ah Nathansen, Anna Eriksson, Maria Mebius Schröder, Bronja Novak, Anna Westberg, Lisa Larsdotter Petersson, Kirstie Simson, Andrew Morrish, ...

Sedan 1995 har jag varit medansvarig för och mesta tiden hållit själv i kontaktimprovisationsjammet i Göteborg.

Till kemist läste jag i Münster (Tyskland), Innsbruck (Österrike) och Bremen (Tyskland) mellan 1979 och 1989. Sedan 1989 jobbar jag som klinisk kemist på Sahlgrenska Universitetssjukhuset, nuförtiden deltid.

Jag är född 1960 och uppvuxen i Nordrheinwestfalen, Tyskland.